Linux OS

A beépített Linux operációs rendszer új generációja révén a PULSAR R6p nagy teljesítményű és hatékonyabb RTK teljesítményt nyújt. Egy egyedülálló feldolgozó mechanizmus képes egyszerre több parancsra válaszolni.

Égi korrekció

Az L-sávú kommunikációs műholdak és az internet használata révén a METEOR S680N Pro egy roverja akár 2 cm-es vízszintes pontosságot biztosít bárhol a világon, elszigetelt helyeken is, bázisvevo vagy referenciaállomás nélkül.

WiFi és Web Server

A METEOR integrált WiFi-jén keresztül telefonján vagy a számítógépe böngészőjéből bejelentkezhet egy felhasználóbarát kezelőfelületre. Az összes állapotfigyelés és a paraméterek beállítása vezeték nélkül gyorsan és egyszerűen elérhető.

Kifejezetten CORS hálózati kapcsolatra tervezve

A belső antenna a műhold adatokat érékeli és továbbítja az alaplapra. Eközben a CORS (referenciaállomás) a távközlési vagy WiFi internetes kapcsolaton keresztül érkeznek különbözo korrekciós jelek az alaplapra, így határozza meg a pontos koordinátákat a műholdak és a különbözo jelek adatai alapján.

Memória

8 GB SSD belső memória. Támogatja az USB pendrive-ot külső tárolóként. A ciklikus tárolási program lehetővé teszi a régi adatok automatikus felülírását, ha a lemez megtelt. Többféle nyers adatformátumot támogat: Rinex 2.01, Rinex 3.02.

S680N 401 csatorna, minden műholdrendszer

A RUIDE k705 OEM kártyával a METEOR S680N centiméter pontosságot biztosít különböző alkalmazásokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy támogassa a műholdak széles spektrumát, beleértve a GPS-t, a GLONASS-ot, a BeiDou-t, a Galileot, az SBAS-t stb. Figyelemre méltó, hogy BeiDou esetén B3 is támogatott!

S680N Pro 336 csatorna, minden műholdrendszer

A Trimble BD940 OEM kártyával a METEOR S680N centiméter pontosságot biztosít különböző alkalmazásokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy támogassa a műholdak széles spektrumát, beleértve a GPS-t, a GLONASS-ot, a BeiDou-t, a Galileot, az SBAS-t stb. GALILEO esetén minden frekvencia!

Kis méret, könnyű súly

A METEOR mindössze 540 gramm súlyú, kéz méretűre lett tervezve, ideálisan hordozható. Az innovatív osztott típusú kialakítás megakadályozza az elektromágneses interferenciát a vezérlőtől az alaplapig.

Letöltés FORGEO Ajánlat