Linux OS

A beépített Linux operációs rendszer új generációja révén a Nova R6i nagyszerű pozicionálási teljesítményt és hatékonyságot eredményez. Egyedülálló feldolgozó mechanizmusa egyszerre képes egynél több parancsra válaszolni.

WiFi és Web Szerver

Az R6i integrált WiFi-jén keresztül telefonján vagy a számítógépe böngészőjéből bejelentkezhet egy felhasználóbarát kezelőfelületre. Az összes állapotfigyelés és a paraméterek beállítása vezeték nélkül gyorsan és egyszerűen elérhető.

Rádiós adatkapcsolat

Az új rádiómodul akár 3W teljesítményt biztosít, a munkaterületet így 3km-ről az optimálisabb 8km-re növelve. A rádiós útválasztó és rádiós átjátszó funkciók megvalósíthatóak több vevőkészülék kiszolgálására és mindez nagyobb területen érhető el.

Memória

8 GB SSD belső memória. Támogatja az USB pendrive-ot külső tárolóként. A ciklikus tárolási program lehetővé teszi a régi adatok automatikus felülírását, ha a lemez megtelt. Többféle nyers adatformátumot támogat: Rinex 2.01, Rinex 3.02.

220 csatorna, minden műholdrendszer

A BD970 OEM kártyával az R6/R6i centiméter pontosságot biztosít különböző alkalmazásokhoz. Ez lehetővé teszi az R6/R6i számára, hogy támogassa a műholdak széles spektrumát, beleértve a GPS-t, a GLONASS-ot, a BeiDou-t, a Galileot, az SBAS-t stb.

Dőléskompenzálás

A dőlésszenzor segíti abban, hogy nem teljesen függőleges árbóc se okozzon hibás mérést. Legfeljebb 30 ° -os dőlésszög esetén a terepi szoftver automatikusan kiegészíti az aktuális koordinátákat, további műveletek nélkül.

Hálózati adatkapcsolat

R6i beépített hálózati modul, integrált antennával. Nincs szükség külső GSM hálózati antenna telepítésére. Több távközlési szabványt támogat: WCDMA, CDMA2000, FDD-LTE, TD-LTE, valamint GPRS és EDGE.

Kis mértet, könnyű súly

Csak 970 g súlyú, tenyérbe illeszkedő méretű. A magnéziumötvözetből készült ház kivételes kialakítása kiváló ütés-, por-, víz- és elektromágneses ellenállást biztosít.

Külső áramellátás

NOVA R6i támogatja a külső tápegységet, ami óriási mértékben megnöveli a munkaidőt akár 28 óráig.

Letöltés FORGEO Ajánlat