Linux OS

A beépített Linux operációs rendszer új generációja révén a PULSAR R6p nagy teljesítményű és hatékonyabb RTK teljesítményt nyújt. Egy egyedülálló feldolgozó mechanizmus képes egyszerre több parancsra válaszolni.

Égi korrekció

Az L-sávú kommunikációs műholdak és az internet használata révén a PULSAR R6p egy roverja akár 2 cm-es vízszintes pontosságot biztosít bárhol a világon, elszigetelt helyeken is, bázisvevo vagy referenciaállomás nélkül.

WiFi és Web Server

Az R6p integrált WiFi-jén keresztül telefonján vagy a számítógépe böngészőjéből bejelentkezhet egy felhasználóbarát kezelőfelületre. Az összes állapotfigyelés és a paraméterek beállítása vezeték nélkül gyorsan és egyszerűen elérhető.

Rádiós adatkapcsolat

Az új rádiómodul akár 3W teljesítményt biztosít, a munkaterületet így 3km-ről az optimálisabb 8km-re növelve. A rádiós útválasztó és rádiós átjátszó funkciók megvalósíthatóak több vevőkészülék kiszolgálására és mindez nagyobb területen érhető el.

Memória

8 GB SSD belső memória. Támogatja az USB pendrive-ot külső tárolóként. A ciklikus tárolási program lehetővé teszi a régi adatok automatikus felülírását, ha a lemez megtelt. Többféle nyers adatformátumot támogat: Rinex 2.01, Rinex 3.02.

336 csatorna, minden műholdrendszer

A BD990 (vagy a BD970 opcionális) OEM kártyával az R6p centiméter pontosságot biztosít különböző alkalmazásokhoz. Ez lehetővé teszi az R6p számára, hogy támogassa a műholdak széles spektrumát, beleértve a GPS-t, a GLONASS-ot, a BeiDou-t, a Galileot, az SBAS-t stb.

IMU Dőléskompenzálás

Inerciális szenzor segíti abban, hogy nem teljesen függőleges árbóc se okozzon hibás mérést. Legfeljebb 60 ° -os dőlésszög esetén a terepi szoftver automatikusan kiegészíti az aktuális koordinátákat, további műveletek nélkül.

Hálózati adatkapcsolat

Beépített hálózati modul, integrált antennával. Nincs szükség külső GSM hálózati antenna telepítésére. Több távközlési szabványt támogat: WCDMA, CDMA2000, FDD-LTE, TD-LTE, valamint GPRS és EDGE.

Folyamatos áramellátás

Az új tápellátó rendszer lehetővé teszi két akku használatát, hot swapping funkcióval, amely biztosítja a non-stop működést. Ezenkívül 2 külső eszköz is létezik, amelyek meghosszabbítják az mérési időt. A PowerHub egy speciális, négy vevőegységet tartalmazó akkumulátor, amely kábeles csatlakozású külső tápellátásra képes. A Powerod egy intelligens rövid bot - az árbóc végén - beépített Li-on elemcellákkal, amelyek képesek az R6p energiaellátására.

Letöltés FORGEO Ajánlat