965 csatorna, minden műholdrendszer

A RUIDE saját fejlesztésű Mk-803 kódnevű OEM kártyájával centiméter pontosságot biztosít. Egyedülálló módon a QUASAR 5 műholdrendszer 16 frekvenciáját képes egyidejűleg használni. A kínai BeiDou műholdak elérhető 5 frekvenciájából kiválasztja azt a 3 ferkvenciát amely a mérés idején a jegjobb kondíciókkal rendelkezik.

WiFi és Web Server

A QUASAR integrált WiFi-jén keresztül telefonján vagy a számítógépe böngészőjéből bejelentkezhet egy felhasználóbarát kezelőfelületre. Az összes állapotfigyelés és a paraméterek beállítása vezeték nélkül gyorsan és egyszerűen elérhető.

Rádiós adatkapcsolat

Az új rádiómodul megnövekedett teljesítményt biztosít, így nyílt terepen akár 8km-ről is csatlakozhat az URH bázisához. A rádiós útválasztó és rádiós átjátszó funkciók megvalósíthatóak több vevőkészülék kiszolgálására és mindez nagyobb területen érhető el.

RIMU2 Dőléskompenzálás

Inerciális szenzor segíti abban, hogy nem teljesen függőleges árbóc se okozzon hibás mérést. Legfeljebb 60°-os dőlésszög esetén a terepi szoftver automatikusan kiegészíti az aktuális koordinátákat, további műveletek nélkül.

Folyamatos áramellátás

Beépített 6.800 mAh kapacitású akkujával rover üzemmódban 8 órás folyamatos működést biztosít. USB C-type csatlakozójával gyorst töltésre is képes, sőt akár külső powerbank-ról is működtethető.

Memória

8 GB SSD belső memória. Támogatja az USB pendrive-ot külső tárolóként. A ciklikus tárolási program lehetővé teszi a régi adatok automatikus felülírását, ha a lemez megtelt. Többféle nyers adatformátumot támogat: Rinex 2.01, Rinex 3.02.

Linux OS

A beépített Linux operációs rendszer új generációja révén a QUASAR nagy teljesítményű és hatékonyabb RTK teljesítményt nyújt. Egy egyedülálló feldolgozó mechanizmus képes egyszerre több parancsra válaszolni.

Terepre termett

IP67 minősítésű, kényelmesen használható méretű és súlyú GNSS vevő

Letöltés FORGEO Ajánlat