Egyedi megjelenés

3D GNSS antenna, mely lehetővé tette a GNSS vevő különleges formáját.

Linux OS

A beépített Linux operációs rendszer új generációja révén a COMET R8i nagyszerű pozicionálási teljesítményt és hatékonyságot eredményez. Egyedülálló feldolgozó mechanizmusa egyszerre képes egynél több parancsra válaszolni.

WiFi és Web Szerver

Az R8i integrált WiFi-jén keresztül telefonján vagy a számítógépe böngészőjéből bejelentkezhet egy felhasználóbarát kezelőfelületre. Az összes állapotfigyelés és a paraméterek beállítása vezeték nélkül gyorsan és egyszerűen elérhető.

URH Rádiós adatkapcsolat

Nincs kilógó antenna, a COMET R8i innovatív módon, az árbócba épített antennával működik

692 csatorna, minden műholdrendszer

A gyártó saját fejlesztésű boardja centiméter pontosságot biztosít különböző alkalmazásokhoz. Támogatja a műholdak széles spektrumát, beleértve a GPS-t, a GLONASS-ot, a BeiDou-t, a Galileot, minden elérhető frekvencián

Kis mértet, könnyű súly

Mindössze 676 gramm, 61×61×195mm méret! A magnéziumötvözetből készült ház kivételes kialakítása kiváló ütés-, por-, víz- és elektromágneses ellenállást biztosít.

Memória

8 GB SSD belső memória. Támogatja az USB pendrive-ot külső tárolóként. A ciklikus tárolási program lehetővé teszi a régi adatok automatikus felülírását, ha a lemez megtelt. Többféle nyers adatformátumot támogat: Rinex 2.01, Rinex 3.02.

Letöltés FORGEO Ajánlat