Linux OS

A beépített Linux operációs rendszer új generációja révén a Neo R90i nagyszerű pozicionálási teljesítményt és hatékonyságot eredményez. Egyedülálló feldolgozó mechanizmusa egyszerre képes egynél több parancsra válaszolni.

WiFi és Web Szerver

Az R90i integrált WiFi-jén keresztül telefonján vagy a számítógépe böngészőjéből bejelentkezhet egy felhasználóbarát kezelőfelületre. Az összes állapotfigyelés és a paraméterek beállítása vezeték nélkül gyorsan és egyszerűen elérhető.

Rádiós adatkapcsolat

Az új rádiómodul akár 3W teljesítményt biztosít, a munkaterületet így 3km-ről az optimálisabb 8km-re növelve. A rádiós útválasztó és rádiós átjátszó funkciók megvalósíthatóak több vevőkészülék kiszolgálására és mindez nagyobb területen érhető el.

IMU dőléskompenzátor

Inerciális szenzora segítségével az R90i 60°-os dőlésig megbízhatósan és pontosan képes az árbóc függőlegességének hiányában is annak csúcsát meghatározni. Mindezt kalibráció nélkül, 2-3cm megbízhatósággal

220 csatorna, minden műholdrendszer

220 csatornás Pacific Crest BD970 boardja centiméter pontosságot biztosít különböző alkalmazásokhoz. Támogatja a műholdak széles spektrumát, beleértve a GPS-t, a GLONASS-ot, a BeiDou-t, a Galileot, az SBAS-t stb.

Hálózati adatkapcsolat

4G képes beépített hálózati modul, külső antennával. Több távközlési szabványt támogat: WCDMA, CDMA2000, FDD-LTE, TD-LTE, 4G-LTE valamint GPRS és EDGE.

Kis mértet, könnyű súly

1.33 kg súlyú, tenyérnél csak valamivel nagyobb illeszkedő méretű. A magnéziumötvözetből készült ház kivételes kialakítása kiváló ütés-, por-, víz- és elektromágneses ellenállást biztosít.

Külső áramellátás

Az R90i támogatja a külső tápegységet, ami óriási mértékben megnöveli a munkaidőt akár 28 óráig.

Memória

8 GB SSD belső memória. Támogatja az USB pendrive-ot külső tárolóként. A ciklikus tárolási program lehetővé teszi a régi adatok automatikus felülírását, ha a lemez megtelt. Többféle nyers adatformátumot támogat: Rinex 2.01, Rinex 3.02.

Letöltés FORGEO Ajánlat