Linux OS

A beépített Linux operációs rendszer új generációja révén a RENO nagy teljesítményű és hatékonyabb RTK teljesítményt nyújt. Egy egyedülálló feldolgozó mechanizmus képes egyszerre több parancsra válaszolni.

Égi korrekció

Az L-sávú kommunikációs műholdak és az internet használata révén a RENO egy roverja akár 2 cm-es vízszintes pontosságot biztosít bárhol a világon, elszigetelt helyeken is, bázisvevo vagy referenciaállomás nélkül.

WiFi és Web Server

A RENO integrált WiFi-jén keresztül telefonján vagy a számítógépe böngészőjéből bejelentkezhet egy felhasználóbarát kezelőfelületre. Az összes állapotfigyelés és a paraméterek beállítása vezeték nélkül gyorsan és egyszerűen elérhető.

Rádiós adatkapcsolat

Az új rádiómodul megnövekedett teljesítményt biztosít, így nyílt terepen akár 15km-ről is csatlakozhat az URH bázisához. A rádiós útválasztó és rádiós átjátszó funkciók megvalósíthatóak több vevőkészülék kiszolgálására és mindez nagyobb területen érhető el.

Memória

8 GB SSD belső memória. Támogatja az USB pendrive-ot külső tárolóként. A ciklikus tárolási program lehetővé teszi a régi adatok automatikus felülírását, ha a lemez megtelt. Többféle nyers adatformátumot támogat: Rinex 2.01, Rinex 3.02.

336 csatorna, minden műholdrendszer

A BD990 OEM kártyával a RENO centiméter pontosságot biztosít. A RENO valamennyi működő műholdrendszert használni képes, beleértve a GPS-t, a GLONASS-ot, a BeiDou-t, a Galileot, az SBAS-t stb.

RIMU2 Dőléskompenzálás

Inerciális szenzor segíti abban, hogy nem teljesen függőleges árbóc se okozzon hibás mérést. Legfeljebb 60°-os dőlésszög esetén a terepi szoftver automatikusan kiegészíti az aktuális koordinátákat, további műveletek nélkül.

Hálózati adatkapcsolat

Beépített 4G modem, integrált antennával. Nincs szükség külső GSM hálózati antenna telepítésére. Több távközlési szabványt támogat: WCDMA, CDMA2000, FDD-LTE, TD-LTE, valamint GPRS és EDGE.

Folyamatos áramellátás

Beépített nagy kapacitású akkujával - 10.000mAh! - rover üzemmódban 16 órás folyamatos működést biztosít. USB C-type csatlakozójával gyorst töltésre is képes, sőt akár külső powerbank-ról is működtethető.

Terepre termett

IP68 minősítésű, kényelmesen használható méretű és súlyú GNSS vevő

Letöltés FORGEO Ajánlat