RL-03 felsőrendű digitális szintező

Nagy pontosságú szintezés

0,3 mm-es ultra-magas szintezési pontosság Invar lécekkel. Emellett a fedélzeti N-szeres vagy folyamatos mérések is segítenek a pontosság javításában az értékek átlagolásával. Kényelmes adattárolás. A mérési adatok közvetlenül exportálhatók az USB pendrive-ra, melyet bármely számítógép könnyen elérhet.

Időspórolás

A gyorsabb adatgyűjtésnek, rövidebb időnek és biztonságosabb adatfeldolgozási eszközöknek, valamint a beépített adattárolóknak köszönhetően az RL-03 akár 50% -kal is több időt takaríthat meg a hagyományos optikai szintezőkhöz képest.

Kevesebb ember okozta hiba

RL-03 a MEAS gomb használatával mérheti és mentheti a magasságot és a távolságot, ezzel kiküszöbölve a téves észlelést és csökkenti a kezelő szemfáradását.

Különböző alkalmazások

Kényelmes fedélzeti program, nincs szükség számológépre, a műszer számítja a magasságot, a magasságkülönbséget, a vonalszintet stb.

Digitális libella

A két fizikai libella mellett az RL-07 RL15 digitális kettős buborék-érzékelőt is alkalmaz, hogy szimulálja a szintező állapotát, emlékezteti a felhasználót a készülék szintjének beállítására, ha a dőlés meghaladja a +/- 12 'értéket.

Színes érintőképernyő

3 "színes és érintőképernyő és az alfanumerikus billentyűzet segítségével könnyű kezelhetőséget és sokoldalú megoldást kínál a szintezési munka során.

Bluetooth távvezérlés

Miután Bluetooth-on keresztül kapcsolódott az adatgyűjtőhöz, a munkák közvetlenül elvégezhetők a műszer megérintése nélkül, elkerülve az eszköz rezgése által okozott apró hibákat.

USB Pendrive

Kényelmes adat tárolás. A mérési adatok közvetlenül exportálhatók USB pendrive-ra, melyet bármely számítógép könnyen elérhet.

Letöltés