RL-07/RL-15 digitális szintező

Nagy pontosságú szintezés

0.7mm / 1.5mm szintezési pontosság. Emellett a fedélzeti N-szeres vagy folyamatos mérések segítik a pontosság javítását az értékek átlagolásával.

Időspórolás

A gyorsabb adatgyűjtésnek, a rövidebb időnek és az adatfeldolgozás biztonságának, valamint a miniUSB / SD kártya adattárolásának köszönhetően az RL-07 / RL15 akár 50% -kal is több időt takaríthat meg a hagyományos optikai szintezőkhöz képest.

Kevesebb ember okozta hiba

RL-07 / RL-15 a MEAS gomb használatával mérheti és mentheti a magasságot és a távolságot, ezzel kiküszöbölve a téves észlelést és csökkenti a kezelő szemfáradását.

Különböző alkalmazások

Kényelmes fedélzeti program, nincs szükség számológépre, a műszer számítja a magasságot, a magasságkülönbséget, a vonalszintet stb.

Digitális libella

A két fizikai libella mellett az RL-07 RL15 digitális kettős buborék-érzékelőt is alkalmaz, hogy szimulálja a szintező állapotát, emlékezteti a felhasználót a készülék szintjének beállítására, ha a dőlés meghaladja a +/- 12 'értéket.

LCD kijelző

A 160 × 64/128 × 32 dpi LCD-képernyő a billentyűzet segítségével könnyű kezelhetőséget és sokoldalú megoldást kínál a szintezési munka során.

IP54

miniUSB

Kényelmes az adatok tárolása. A mérési adatok közvetlenül exportálhatók USB pendrive-ra, melyet bármely számítógép könnyen elérhet.

Letöltés