RQS Sorozat

RDM8 DIS.TECH

Az RDM8 DIS.TECH a RUIDE egyedülálló és innovatív EDM technológiája, mely lehetővé teszi az R2 Pro-val a pontos és nagy hatótávolságú prizma nélküli távmérést, akár 800 m-re is, kevesebb, mint 0.3 mp mérési sebességgel. A prizmára történő távmérés pedig akár 4 km-re is megvalósítható, 2 mm + 2 ppm megbízhatósággal.

ATMOSense

Az RQS sorozat volt az első mérőállomás, mely automatikus szenzorral volt ellátva a hőmérséklet és légnyomás meghatározására. Az ATMOsense rendszer érzékeli a környezeti hőmérsékletet és légnyomást, számítja a PPM értéket, majd valós időben javítja a mérési eredményeket.

Kompenzációs rendszer

A fizikai kompenzáció érdekében a kéttengelyű kompenzátor ultraérzékeny CMOS-sal érzékeli az E buborék apró mozgását, és ennek megfelelően kompenzálja mind a vízszintes, mind a függőleges irányt. • A digitális kompenzációhoz egyedülálló algoritmust alkalmazunk a vízszintes kollimációs hiba és a függőleges index hiba kiküszöbölésére.

Sűrű gömbcsapágy

Mind a függőleges, mind a vízszintes tengelyek több mint 100 acélgömböt tartalmaznak, így az R2 sorozat simán és stabilan forog, hogy magasabb szögpontosságot biztosítson. Ez lényegesen csökkenti az elakadás esélyét, ha a mérőállomás erőszakos rezgése esetén.

Könnyű és gyors működés

Az RQS-es sorozat szinte minden egyes gombja lényegében egy parancsikon is, amely lehetővé teszi, hogy "ugorjon" a leggyakrabban használt funkcióra, programra, beállításra vagy COGO-ra egy lépésben.

Letöltés FORGEO ajánlat