RCS Sorozat

RDM4 DIS.TECH

Az RDM4 Dis.Tech 3. generációja, a távolság mérése gyorsabb és pontosabb, mint valaha. 400m-re prizma nélküli mérés lenyűgöző sebességgel akár 0,3 másodperc alatt, 4 km-re prizma módban, akár 2 mm-es pontossággal + 2 ppm-es pontossággal.

Gyors gomb

Egy piros gomb a műszer oldalán. Irányzás közben könnyen megtalálja a Gyors Gombot, mely lehetővé teszi, hogy azonnal gyors távmérést indítson.

Kitűzőfény

Az objektívlencse felett pirosan és sárgán villogó LED-k segítségével a kitűzőfény segíteni fogja a helyes irány megtalálálását a prizma oldaláról nézve. Így gyorsabban és pontosabban mozoghat a prizmás a kitűzendő irányra.

ATMOSense

A RUIDE mérőállomásának egyik legkülönlegesebb tulajdonsága. A billentyűzet alatt elrejtett kis érzékelő észleli a környező hőmérsékletet és a légnyomást, majd kiszámíthatja a PPM értékét és korrigálja a távolságértéket valós időben.

Kompenzációs rendszer

A fizikai kompenzáció érdekében a kéttengelyű kompenzátor ultraérzékeny CMOS-sal érzékeli az E buborék apró mozgását, és ennek megfelelően kompenzálja mind a vízszintes, mind a függőleges irányt. • A digitális kompenzációhoz egyedülálló algoritmust alkalmazunk a vízszintes kollimációs hiba és a függőleges index hiba kiküszöbölésére.

Sűrű gömbcsapágy

Mind a függőleges, mind a vízszintes tengelyek több mint 100 acélgömböt tartalmaznak, így az R2 sorozat simán és stabilan forog, hogy magasabb szögpontosságot biztosítson. Ez lényegesen csökkenti az elakadás esélyét, ha a mérőállomás erőszakos rezgése esetén.

Utazás a féreglyukban

Ahelyett, hogy 3 vagy 4 lépést megtenne több gomb megnyomásával és több lehetőség kiválasztásával, a műszer 6 számbillenytűje, mint egy féreglyuk, lehetővé teszi, hogy egy lépésben "ugorjon" a konkrét funkciókra, beállításokra és programokra. A billenytíűket testreszabhatja különböző üzemmóddal az Ön preferenciáihoz, és megadhat két számgombot hivatkozásokként a legkedveltebb program vagy COGO eléréséhez.

Letöltés