RiS Sorozat

RDM8 DIS.TECH

Az RDM8 DIS.TECH a RUIDE egyedülálló és innovatív EDM technológiája, mely lehetővé teszi az R2 Pro-val a pontos és nagy hatótávolságú prizma nélküli távmérést, akár 800 m-re is, kevesebb, mint 0.3 mp mérési sebességgel. A prizmára történő távmérés pedig akár 4 km-re is megvalósítható, 2 mm + 2 ppm megbízhatósággal.

Kitűzőfény

Az R2 Pro kitűzőfénnyel van felszerelve. A távcső feletti vörös és sárga LED fény távolról segíti a prizmás kollégát irányvonalba állni a kitűzési munkálatok során.

Camera

A 0,8 MPX kamera az objektívlencse tetején rögzíti a mérni kívánt pontok színes képét. A képeket menthetjük és feldolgozhatjuk olyan releváns információkkal, mint pl. Pontnév, kód és koordináták.

ATMOSense

A RUIDE mérőállomásának egyik legkülönlegesebb tulajdonsága. A billentyűzet alatt elrejtett kis érzékelő észleli a környező hőmérsékletet és a légnyomást, majd kiszámíthatja a PPM értékét és korrigálja a távolságértéket valós időben.

Kompenzációs rendszer

A fizikai kompenzáció érdekében a kéttengelyű kompenzátor ultraérzékeny CMOS-sal érzékeli az E buborék apró mozgását, és ennek megfelelően kompenzálja mind a vízszintes, mind a függőleges irányt. • A digitális kompenzációhoz egyedülálló algoritmust alkalmazunk a vízszintes kollimációs hiba és a függőleges index hiba kiküszöbölésére.

Sűrű gömbcsapágy

Mind a függőleges, mind a vízszintes tengelyek több mint 100 acélgömböt tartalmaznak, így az R2 sorozat simán és stabilan forog, hogy magasabb szögpontosságot biztosítson. Ez lényegesen csökkenti az elakadás esélyét, ha a mérőállomás erőszakos rezgése esetén.

Grafikus térképkészítés

A RIS-sorozatok grafikus megjelenítésre képesek egyes alkalmazásokban, például mérés, kitűzés, terület és térfogat kiszámítása és útépítés.

Letöltés FORGEO ajánlat