RNS

RDM8 DIS.TECH

Az RDM8 DIS.TECH a RUIDE egyedülálló és innovatív EDM technológiája, mely lehetővé teszi az RNS pontos és nagy hatótávolságú prizma nélküli távmérést, akár 1500 m-re is, kevesebb, mint 0.3 mp mérési sebességgel. A prizmára történő távmérés pedig akár 5 km-re is megvalósítható, 2 mm + 2 ppm megbízhatósággal.

ANDROID

Az RNS Android 6.0 rendszeren fut, annak minden előnyével. Töltse le a kitűzendő pontok listáját emailben, vagy a mérési eredményeket mentse a felhőbe! Csak egy kattintás

Sűrű gömbcsapágy

Mind a függőleges, mind a vízszintes tengelyek több mint 100 acélgömböt tartalmaznak, így az R2 sorozat simán és stabilan forog, hogy magasabb szögpontosságot biztosítson. Ez lényegesen csökkenti az elakadás esélyét, ha a mérőállomás erőszakos rezgése esetén.

ATMOSense

A RUIDE mérőállomásának egyik legkülönlegesebb tulajdonsága. A billentyűzet alatt elrejtett kis érzékelő észleli a környező hőmérsékletet és a légnyomást, majd kiszámíthatja a PPM értékét és korrigálja a távolságértéket valós időben.

Kompenzációs rendszer

A fizikai kompenzáció érdekében a kéttengelyű kompenzátor ultraérzékeny CMOS-sal érzékeli az E buborék apró mozgását, és ennek megfelelően kompenzálja mind a vízszintes, mind a függőleges irányt. • A digitális kompenzációhoz egyedülálló algoritmust alkalmazunk a vízszintes kollimációs hiba és a függőleges index hiba kiküszöbölésére.

Grafikus térképkészítés

Az RNS képes dxf adatok grafikus megjelenítésre. Szoftvereivel szinte bármilyen geodéziai feladat megoldható.

Letöltés FORGEO ajánlat