SkyCruiser A22 / A22-Plus

Nagy sebességgel, nagy magasságban, hosszú ideig

A SkyCruiser A22 cirkálósebessége 70 km/óra, munkamagassága 70-940 m között van.Levegőben töltött ideje pedig 70 - 75 perc. Ezek a tulajdonságai teszik lehetővé, hogy Ön kevesebb felszállással, kevesebb akkumulátortöltéssel, nagyobb területet és gyorsabban térképezzen fel vele.

Nagy felbontás, nagy terepi felbontás

A Sony ILCE-QX1, 20.1 Mpx-es képalkotó rendszernek köszönhetően, a SkyCruiser A22 akár 15 mm-es felbontásra is képes. Az A22-Plus fedélzeti GNSS rendszere, földi illesztőpontok alkalmazása nélkül 30 mm-es vízszintes abszolút megbízhatóságot szolgáltat. Ez illesztőpontokkal akár 20 mm-re is pontosítható.

A biztonság mindenek előtt

A könnyen kezelhető SkyCruiser A22 biztonságos reptetést tesz lehetővé! Automatikus hazatérő funkció lép életbe alacsony akkutöltöttség esetén. Zavart környezetben, felbukkanó földi akadályok esetén pedig a repülő megszakítja leszállását.

Felszállás és leszállás egyszerűen

A SkyCruiser A22 kilövése nem igényel nehézkes, speciális rámpát: indítása kézből történik! Visszatérése és precíz landolása hasra pedig egy 20 x 6 m-es területen belülre tehető.

Kiépítések sokszínűsége

Az A22-es széria kétféle merev szárnyú, magas minőségű UAV mérőrendszert kínál. A nagy pontosságú eredménytermék mindkettő esetében azonos, a különbség mindössze az ehhez vezető lépések számában van. Az A22-Plus rendelkezik fedélzeti GNSS rover vevővel, így használata - a feladat pontossági igényeinek megfelelően -, vagy nem is igényel földi illesztőpontokat, vagy a hagyományos megoldáshoz képest 80-90%-kal kevesebbre van szükség.

UAV kisokos

UAV prospektusokban találkozhat különféle angol nyelvből származó rövidítésekkel, kifejezésekkel. Ezek rövid magyarázatát gyűjtöttük itt össze:

UAV (Unmanned Aerial Vehicle): személyzet nélküli légijármű

RPV (Remotely Piloted /Aerial/ Vehicle) : távolról vezérelt légijármű

GSD (Ground Sample Distance): földi minta távolság - digitális fénykép (itt: légifotó) szomszédos pixel középpontjai közötti távolság

CEP (Circular error probable): körkörös hiba valószínűség - szórási kör sugara

GCP (Ground Control Point): földi kontroll pont - földi illesztőpont

POS (Position and Orientation System) - pozicionáló és tájékozódási rendszer

RTK (Real Time Kinematic): valós idejű kinematikus

PPK (Post-Process Kinematic): kinematikus utófeldolgozás

Letöltés