SkyCruiser FLYme

Nagy sebességgel, nagy magasságban, hosszú ideig

A merev szárnyú SkyCruiser FLYme cirkálósebessége 70 km/óra, munkamagassága 120-1.400 m között van. Levegőben töltött ideje pedig 60 - 90 perc. Ezek a tulajdonságai teszik lehetővé, hogy Ön kevesebb felszállással, kevesebb akkumulátortöltéssel, nagyobb területet és gyorsabban térképezzen fel vele.

Nagy felbontás, nagy terepi felbontás

A Sony RX1RII, 42 Mpx-es képalkotó rendszernek köszönhetően, a SkyCruiser FLYme akár 15 mm-es felbontásra is képes. Fedélzeti GNSS rendszere, földi illesztőpontok alkalmazása nélkül 30 mm-es vízszintes abszolút megbízhatóságot szolgáltat. Ez illesztőpontokkal akár 10 mm-re is pontosítható.

A biztonság mindenek előtt

A könnyen kezelhető SkyCruiser FLYme számtalan biztonsági funkcióval bír! Az automatikus hazatérő funkció nem csak a túl magas terepi hőmérséklet, a túl nagy szél, a 30 mp-es kommunikáció kiesés, vagy az alacsony akkutöltöttségnél lép életbe, de a fényképezési hiba esetén is. Így Ön mindig biztos lehet abban, hogy UAV-je csak akkor van a levegőben, ha tényleges, hasznos munkát végez!

Felszállás és leszállás egyszerűen

A SkyCruiser FLYme kilövése nem igényel nehézkes, speciális rámpát: indítása kézből történik! Visszatérése és precíz landolása ejtőernyő nyitással, egy 6 m sugarú körön belülre tehető. Zavart környezetben, felbukkanó földi akadályok esetén pedig a repülő automatikusan megszakítja leszállását.

UAV kisokos UAV kisokos

UAV prospektusokban találkozhat különféle angol nyelvből származó rövidítésekkel, kifejezésekkel. Ezek rövid magyarázatát gyűjtöttük itt össze:

UAV (Unmanned Aerial Vehicle): személyzet nélküli légijármű

RPV (Remotely Piloted /Aerial/ Vehicle) : távolról vezérelt légijármű

GSD (Ground Sample Distance): földi minta távolság - digitális fénykép (itt: légifotó) szomszédos pixel középpontjai közötti távolság

CEP (Circular error probable): körkörös hiba valószínűség - szórási kör sugara

GCP (Ground Control Point): földi kontroll pont - földi illesztőpont

POS (Position and Orientation System) - pozicionáló és tájékozódási rendszer

RTK (Real Time Kinematic): valós idejű kinematikus

PPK (Post-Process Kinematic): kinematikus utófeldolgozás

Letöltés