SkyPhoto - professzionális irodai megoldás légi fotogrammetriához

BEMUTATKOZÁS

A Wuhan Egyetem szakembereivel közösen fejlesztett, Ázsiában az első számú rendszer ipari és akadémiai területeken

Kifinomult megoldás figyelemre méltó pontossággal, rugalmassággal, használhatósággal és termelékenységgel

Alacsony magasságú légi felvételek vagy műholdképek digitalizált eredménytermékekké átalakítására lett tervezve

Magasan integrált rendszer moduláris funkciókkal és intelligens beállításokkal

Mérnöki megoldás specialisták és kezdők számára egyaránt

Különböző szakosodott lehetőségek, különböző piaci célokra

Intelligens légi-háromszögelés

A jellemző pontok egyeztetése alig korlátozott, a végrehajtása egyszerű, az olyan nehéz esetekben is, ahol rossz az átfedés, útvonal elhajlás van, vagy ritka a textúra.

Intelligens illesztőpont egyeztetése

A négy sarokpont kézi illesztése után a rendszer automatikusan megállapítja az összes illesztőpont helyzetét, így Önnek nem kell az idejét az illesztőpontok keresésével töltenie az eredeti képeken.

Vektoros térképezés

A SkyPhoto-advenced DLG modulja kifejezetten vonalas térképezéshez lett kifejlesztve, ahol elvárás az összes elem térbeli viszonyának, valamint a kapcsolódó ingatlan tuljadon viszonyok megőrzése.

Szisztematikus és integrált megközelítés

A szoftver egy egy-lépéses megoldást kínál a konzisztens és megbízható ortho-mozaik, pontfelhő, Digitális Magassági Modell, Digitális Felület Modell, Digitális Ortho-foto Térkép, Valós Digitális Ortho-fotó Térkép, stb. létrehozásához, mindenre amire Önnek szüksége van.

Valódi Digitális Ortho-fotó Térkép, mint eredménytermék

A helyesbített Digitális Felület Modellből származó TDOM sokkal átfogóbb és pontosabb georeferált információ a valódi terep és földi objektumok megjelentésére. A szoftver a pontfelhő tömörítést követően képes kiadni TDOM-okat, kézi korrekcióra nincs is szükség.

Interaktív műveletek

Az eredménytermékek kifinomult módon tovább szerkeszthetők, mivel a rendszer számos olyan interaktív interfésszel szolgál, mint a DEM/DOM szerkesztés, stb.

Optimalizált illesztési elvek

A piramis hierarchia elve szerinti félig globális illesztés (PH-SGM), valamint a globális optimalizációs stratégia hozzájárul a jellemző pontok pixellel, rétegekkel vagy képekkel történő nagy sebességű illesztéséhez.

Kamera kalibrációs modul (nagy pontosságú térképezéshez)

Ez az önálló, rendszer,- és önkalibrálást is tartalmazó kamera kalibrációs modul, tökéletesen kezeli a vetítési torzításokat és a korrelatív 2D objektum koordináták 3D térbeli információinak kinyerését.

Kompatibilis adatformátumok

Lenyűgöző az elérhető formátumok sokszínűsége (.tif/.dxf/.dat/.xyz/.las/.obj/.wrl/…), melyek kompatibilisek egyéb professzionális, a piacon népszerű térképező/GIS/VR/BIM/IDS szoftverekkel (AutoCAD, 3DMax, Civil3D, Revit, ReCap, Infraworks, stb.).

Extrém gyors számítások

Egy novel algoritmus és többmagos, párhuzamos feldolgozó módszer hajtja végre a hatékony optimalizálást a digitalizált termékeken, mely kifejezetten tömegadatok kezelésére van szabva

EREDMÉNYTERMÉKEK

Pontfelhő

3D-modell

Ortho-mozaik

Digitális Ortho-fotó Térkép

Valós Digitális Ortho-fotó Térkép

Szintvonalak

Digitális Magassági Modell

Digitális Felület Modell

Digitális vektoros térkép

Letöltés