SkyWalker X62

Nagy sebességgel, nagy magasságban, hosszú ideig

A hat rotoros SkyWalker X62 cirkálósebessége 36 km/óra, munkamagassága 800 m. Levegőben töltött, effektív munkaideje pedig 40 - 50 perc. Ezek a tulajdonságai teszik lehetővé, hogy Ön kevesebb felszállással, kevesebb akkumulátortöltéssel, nagyobb területet és gyorsabban térképezzen fel vele.

Nagy képi felbontás, nagy terepi felbontás

A Sony DSLR 24.3 Mpx-es képalkotó rendszernek köszönhetően, a SkyWalker X62 akár 2 cm-es felbontásra is képes. Fedélzeti GNSS rendszere, földi illesztőpontok alkalmazása nélkül 10 cm-es vízszintes abszolút megbízhatóságot szolgáltat. Ez illesztőpontokkal akár 2 cm-re is pontosítható. A fenti pontossági értékek lehetővé teszik, hogy az aktuális feladat jellege szerint Ön döntse el, alkalmaz-e földi pontokat egyáltalán. Amennyiben igen, úgy 80-90%-kal kevesebb illesztőpont kihelyezésére lesz szüksége, mint egy "hagyományos" drón használata esetén!

Felhasználhatóság sokszínűsége

Az X62 repülőrendszer a kamarák mellett egyéb szenzorokat is hordozni képes. Speciális vezetősínes felfüggesztése gyors érzékelő cserét tesz lehetővé. Válasszon szabadon olyan megoldások közül, mint pl. a többoptikás kamera rendszer, légi LiDAR, infravörös hőkamera, speciális hiper-spektrális képalkotó rendszerek!

A biztonság mindenek előtt

A moduláris kiépítésű, megkettőzött fedélzeti repülésvezérlőnek köszönhetően, egy speciális redundáns irányító rendszer teszi lehetővé a biztonságos repülést. A jel interferencia kiküszöböléséről zavarásvédelmi pajzs gondoskodik. A SkyWalker X62 biztonságosan repül 36 km/órás, azaz a Beaufort-skála szerinti 5 fokozatú "élénk" szélsebességig. A környezeti hőmérséklet sem okoz problémát: dolgozni képes -10°C - 45°C tartományban!

Felszállás és leszállás egyszerűen

A mindössze 4 kg tömegű SkyWalker X62 repülési előkészítése kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe. Lévén a kopter-jellegű UAV, vertikális le- és felszállása nem igényel különösebben nagy teret (VTOL).

UAV kisokos

VTOL - Vertical Take-off, Landing - függőleges fel- és leszállás.

Beaufort-skála - 12 fokozatú skála, mely a szélcsendtől az orkánig osztályozza a szélsebességet, illetve írja le a fokozatok hatását vízen és szárazföldön

Letöltés